Buitenzwembad

Het vakantiegevoel in eigen tuin

buitenbaden

Het vakantiegevoel ervaren in uw eigen tuin? Dat kan met een eigen buitenzwembad. Op een warme zomerse dag met familie en vrienden genieten van uw prachtige zwembad in de tuin. Heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in het water. 

De mogelijkheden voor een buitenbad zijn eindeloos. Welk design, welke kleur en welke materiaalsoort past het best bij u? Ook op het gebied van techniek zijn er tal van verschillende aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Remon kan u helpen met het ontwerpen en bouwen van uw buitenzwembad.

Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 35 jaar kennis en ervaring in waterbehandeling. Wij denken graag met u mee en kunnen aan de hand van uw wensen een compleet zwembadontwerp maken. 

WIJ ONTWERPEN EN BOUWEN buitenBADEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Er bestaan verschillende soorten buitenbaden. Ook is er een grote diversiteit aan materialen en opties, maar wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen uw buitenzwembad bouwkundig bouwen of prefab leveren. Het bouwkundige bad wordt ter plaatse gebouwd, terwijl een prefab zwembad compleet wordt aangeleverd en op locatie verder geïnstalleerd wordt. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden om uw bad een stijlvolle uitstraling te geven:

  • hoogwaardige folie of betegeling van het bad;
  • verschillende soorten zwembadverlichting (LED, Halogeen e.d.);
  • groot assortiment aan randtegels;
  • inbouwdelen in verschillende maten en materialen (ABS of RVS);
  • tal van verschillende attracties zoals jetstreams, waterspuiters of waterkanonnen;
  • hoogwaardige zwembadafdekkingen (winterkleden, foamdeken, elektrische afdekkingen).