Over remon

Specialist in waterbehandeling sinds 1979

SINDS 1979 DE SPECIALIST IN WATERZUIVERING

Al meer dan 35 jaar zorgt Remon voor schoon, helder water. Of het nu gaat om het aanleggen van een zwembad of het aanboren van schoon drinkwater voor industriële bedrijven

De geschiedenis van Remon

Het begon allemaal in 1979 toen Remon-oprichter Andries Reitsema als installateur zijn eerste waterzuiveringsinstallatie ontwierp en installeerde op verschillende boerderijen. De vindingrijke technicus ontdekte al snel dat water tal van verschillende mogelijkheden biedt. Water werd zijn grote passie.

Vandaag de dag is Remon in Nederland onbetwist marktleider in waterbehandeling. Onze medewerkers staan onze 40.000 klanten in alles terzijde. Naast het aanleggen van zwembaden en sauna’s is Remon gespecialiseerd in het boren van bronnen, het aanleggen van waterzuiveringsinstallaties en het aanleggen van aardwarmte systemen.

Water is in veel sectoren een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. U kunt ons vinden bij boerderijen, wasstraten, industriebedrijven, vakantieparken, campings, particuliere huishoudens, etc. – Remon is dé perfecte aanspreekpartner voor elke toepassing.

Remon Zwembaden is onderdeel van Remon Waterbehandeling B.V. Kijk ook eens op onze website www.remon.com.

WAT BETEKENT KWALITEIT VOOR ONS?

Kwaliteit is de mate waarin een product voldoet aan de wensen van de klant. Dat is voor ons heel belangrijk. Wij laten daarom niks aan het toeval over. In onze gehele organisatie zijn wij continu bezig om uiteindelijk een product te leveren, dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteit.

Concreet houdt dit in dat wij werken met:

  • hoogwaardige materialen;
  • een goed servicenetwerk met meer dan 45 monteurs;
  • een 24/7 storingsdienst met een landelijke dekking;
  • gebruiksvriendelijke systemen;
  • innovatieve technieken, eventueel met online monitoring.
ontwikkelingsafdeling

Naast het adviseren, produceren en installeren van wellness-systemen beschikt Remon over veel kennis en ervaring. Onze ontwikkelingsafdeling is continu bezig om nieuwe innovatieve systemen te bedenken en bestaande systemen te verbeteren. Dit doen wij al ruim 35 jaar. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een aantal zeer innovatieve technieken die voor enorme besparingen zorgen op het gevied van uw verwarmings-, energie- en waterkosten.